Vi hjälper dig med ditt lån

Fyll i en låneansökan på vår hemsida låneansökan och vi hjälper dig med ditt lån

På vår hemsida kan du snabbt och enkelt fylla i en låneansökan för olika sorters lån. Du behöver inte gå till din bank och boka en tid utan du fyller helt enkelt i ansökan framför datorn. Vi hjälper dig alltså inte bara med att spara pengar utan även tid och vår tjänst är helt kostnadsfri.

Det finns vissa grundkrav som du som vill låna pengar måste uppfylla när du fyller i vår låneansökan: du måsta vara 18 år eller äldre, ha fast inkomst och en bostad i Sverige, du får inte ha skuldsaldo och du måste godkänna en sedvanlig kreditprövning. Det är bara tre sorters uppgifter du måste fylla i. Till att börja med behöver vi information om själva lånet, närmare bestämd den exakta summan du vill låna och vilken återbetalningstid du väljer för att amortera lånet. Den lägsta summan du kan låna är 2000 kronor och den högsta är 350 000 kronor.

Återbetalningsfristen kan vara upp till 12 år lång. Sedan behöver vi även dina personuppgifter samt uppgifter om din inkomst per månad före skatt och din anställningsform. Vi måste också veta om du ska söka lånet tillsammans med en medsökande eller inte för det förbättrar dina chanser att få lånet beviljat. Finns det en medsökande så måste du även fylla i hans eller hennes personuppgifter. Du som huvudsökande delar då betalningsansvaret med din medsökande. Sista steget i låneansökan är att kryssa i lite allmän information och sedan är det bara att skicka din förfrågan genom att klicka på den orangefärgade ”Ansök nu” knappen, som befinner sig nästan längst ner på sidan. Genom att klicka på denna knapp skickar du din låneansökan till oss.  Ansök om lån på www.låneansökan.se

Comments are closed.