Välj dina barns leksaker med omsorg!

Välj dina barns leksaker med omsorg! Lek har alltid varit viktigt för människors utveckling. Det är i leken vi finner glädje och spontanitet, men leken innebär också ofta utmaningar.

Spel av olika slag tränar vår logiska förmåga. Lego tränar oss att bygga och konstruera. Teckning och pyssel av olika slag tränar vår kreativitet. Bollspel, hopprep och andra aktiviteter främjar koordination och balans. Ta hjälp av Lekexperten när du ska köpa nya leksaker! I e-butiken www.lekexperten.se hittar du ett varierat sortiment av prisvärda leksaker.

Titta in till www.lekexperten.se idag och kolla in våra bollar och kulor, actionfigurer som Teenage Mutant Ninja Turtles och Spiderman, Brio-produkter, byggklossar, dockor, lego, kläder för maskerad och utklädnad, pussel och mycket annat. Hos Lekexperten hittar du leksaker för barn i alla åldrar. Det finns till och med en del varor för vuxna (bland annat avancerade pussel och spel).

Hos www.lekexperten.se är det enkelt att hitta. Alla varor är indelade i kategorier. Om du trots det har svårt att hitta en viss leksak kan du alltid använda dig av sajtens sökmotor. Är du ute efter en bilbana, sök i så fall på ”bilbana”. Då får du bland annat upp ett flertal banor, bilar och tillbehör som tillverkats av det brittiska företaget Scalextric.

Lekexperten tillämpar ett schablonbelopp för frakt. I nuläget ligger det på 69 kronor för privatpersoner och 99 för företag. Kostnaden för frakt är detsamma oavsett hur mycket du beställer. Under normala omständigheter tar leveransen 1-2 dagar efter mottagen beställning. Om du skickar in din beställning före klockan 13:00 skickas varan samma dag. Välkommen in till Lekexperten!

Comments are closed.