Låna pengar på internet

Idag är det lätt att låna pengar på internet. Men tyvärr det är också lätt att teckna lån med taskiga villkor och därmed hamna i en skuldfälla. Vi på Norrbanken står för trygghet och ansvar. Gå in på vår hemsida Norrbanken.se och läs mer. Du kan också konsultera våra duktiga rådgivare. De finns tillgängliga dygnet runt på telefonnnummer 0770-455 903.

På Norrbanken.se kan du enkelt och snabbt låna pengar till bil, bostad och andra större utgifter. Det enda som krävs är att du fyllt 18 år och att du har en fast adress i Sverige. Dessutom måste du tjäna minst 8333 kronor per år. Slutligen får du inte ha ett skuldsaldo. Efter att du fyllt i och skickat in webformuläret genomförs en kreditprövning.

Genom Norrbanken kan du även få mer information om tryggt låneskydd. Det här är en försäkring som du som kund själv avgör om du vill teckna. Låneskydd är ett bra alternativ för dig med små marginaler i privatekonomin. Om du skulle ha oturen att bli sjuk och tvingas sjukskriva dig på heltid så täcker försäkringen sina utgifter för lånet. Detsamma gäller i det fall du ofrivillgt skulle förlora ditt jobb.

Norrbanken kan idag erbjuda så kallade blancolån, lån utan säkerhet, på upp till 350 000 kronor. Blancolån kan vanligen tecknas till en lägre ränta än de vad många kreditkortsbolag erbjuder. Innan du bestämmer hur mycket du behöver låna och på hur lång tid bör du alltid göra en överslagsberäkning av dina månadskostnader. Det kan du lätt göra med hjälp av den tjänst som finns på Norrbanken.se

Låna tryggt med Norrbanken!

Comments are closed.