Hushållsnära tjänster, exempelvis städhjälp

Om man tänker sig att en person arbetar minst 40 timmar per vecka och sover ungefär lika mycket, då finns inte så mycket tid kvar till att pressa in både sociala bitar och vardagsbestyr. Detta är ett dilemma som gjort att många idag vänder sig till något av de företag som erbjuder hushållsnära tjänster, exempelvis städhjälp och/eller hjälp med tvätt och strykning. Detta till en skattereducerad kostnad.

Flertalet av de tillfrågade kunderna säger sig vara väldigt nöjda med tjänsterna och med den skillnad som blivit i vardagen sedan man fått avlastning med allt som ett normalt hushåll kräver.

Ordet “livskvalitet” återkommer med jämna mellanrum.

“Vi försöker leverera städning till flesta i stockholm“, säger Peter Svanborg, VD för Hjälp Hemma, ett av de ovannämnda leverantörerna av hushållsnära tjänster. “De olika paket som erbjuds gör att i stort varje familj eler ensamstående privatperson kan hitta en tjänst som passar just deras behov och den situation de befinner sig i. Vare sig det endast handlar om städning eller en kombination av olika tjänster. “Det ska finnas någonting för alla”, säger Peter. “Vare sig man lever i en storfamilj eller är en ensamstående kille eller tjej i storstan så ska man kunna ta hjälp av tjänsterna”.

“Det känns väldigt kul när man får respons från nöjda kunder”, säger Peter. “De rapporterar ofta att vår städtjänst är en väsentlig del av deras tillvaro och att avlastningen gör stor skillnad. En sådan respons kan förgylla en hel dag för alla oss här på kontoret”, fortsätter han.

“Vi lägger ju mycket energi och resurser på att finslipa våra tjänster. Att då få bevis på att man träffat rätt, det är en häftig känsla.”

Hjälp Hemma har vuxit stadigt sedan starten och har nu cirka 120 anställda, vilket gör att man tillhör de allra största aktörerna på det här området. Läs mer på Hjalphemma.se

 

Comments are closed.