Erfarenhet i balkongkonstruktioner

Fästeb har nära ett kvartssekels erfarenhet i balkongkonstruktioner. Vi bildades 1991 och är idag en av de mest ansedda och anlitade firmorna i Stockholm. Vi har framför allt specialiserat oss på att konstruera och montera balkonger till äldre fastigheter i innerstaden.

På vår hemsida http://www.fasteb.se hittar du en mängd information om oss och om vår vision. Här hittar du även ett stort galleri med bilder från ett antal av de tusentals balkonger vi redan byggt. Idag har vi arbetat år mer än 600 bostadsrättsföreningar. Fästeb är ett byggföretag du kan lita på.

Om din bostadsrättsförening funderar på att bygga balkonger, vänd dig då till Fästeb Bygg AB. Vardagar mellan klockan 08:00 och 16:00 nås vi på telefonnummer 08-744 00 07. Det är också enkelt att kontakta oss via formuläret på vår hemsida. Gå till www.fasteb.se/kontakt/, lämna dina uppgifter och beskriv kort var ni har för planer så hör vi av oss. Vi erbjuder platsbesök och offert utan kostnad.

Med Fästeb får du en partner som hjälper genom hela den snåriga processen, från ursprunglig vision, via bygglov och konstruktion till färdig produkt. Vi planerar långsiktigt och har alltsedan starten haft en stabil ekonomi. När du bygger balkonger, bygger du för framtiden.

Tillbyggnad av balkong ökar lägenhetens funktionalitet och är en möjlighet att tillföra ett estetiskt värde. Rätt utfört förhöjer en balkong lägenhetens värde. Vänd dig till Fästeb. Vi månar alltid om att våra konstruktioner passar väl ihop med fastighetens exteriör liksom den omkringliggande miljön. Fästeb, ett företag som kombinerar kunnande och stil.

Comments are closed.