E-butiken ner-i-vikt.se erbjuder ett brett sortiment av hälsopreparat

E-butiken ner-i-vikt.se erbjuder ett brett sortiment av hälsopreparat, både för dig som vill uppnå bättre viktkontroll och dig som tränar regelbundet. Här hittar du bland annat prisvärda måltidsersättningar, kosttillskott, näringsriktiga mellanmål och mycket annat. Sajten finns både på svenska och på finska. Hos www.painon-hallinta.com handlar du enkelt och säkert. Vi respekterar våra kunders integritet. Personliga uppgifter kommer inte att på något sätt göras tillgänglig för tredje part. Välkommen in i vår butik!

Måltidersättning är en effektiv metod för dig som vill uppnå varaktig viktminskning. De bantnings- och dietkurer som presenteras i kvällstidningar och hälsomagasin är sällan speciellt effektiva. Många går snabbt upp du få kilon de lyckas tappa. Byt istället ut 1-2 måltider per dag mot Herbalife kliniskt testade proteinmix. Formula 1 lanserades redan 1980 och har sedan dess hjälp människor världen över att uppnå bättre viktkontroll. Testa du också! Formula 1 är en både nyttig och välsmakande shake som finns i sju olika smaker. Den innehåller prima protein från mjölk och soja, viktiga mikronäringsämnen och tillsatser av nyttiga ört- och växtextrakt. Istället för att ägna en timme åt att laga middag blandar du 2 matskedar proteinmix med 2,5 deciliter mjölk. Sedan är måltiden färdig att inmundigas.

På www.painon-hallinta.com hittar du även ett flertal skräddarsydda kosttillskott som du kan ta som komplement till måltidsersättningen. Bland annat har vi fiber- och örttabletter, med havrefiber, persilja, apelsin- och hibiskusblomma samt fänkålsfrö i pulverform. Produkter finns att köpa i förpackningar om 180 tabletter. Surfa in på www.bra-vekt.no och läs mer om våra hälsopreparat!

Comments are closed.