Den nya eran av de starka

I en post-apokalyptisk värld där allt hopp och liv har gått åt skogen finns det en segerrik grupp av överlevande som gräver sig upp ur jorden efter att ha gömt sig i rädsla och väntat på att dagarna  av mörker ska ta slut. Dessa modiga hjältar visste vad som komma skulle, de visste att framtiden låg i deras händer. Myrorna.

Forskare har nämligen upptäckt att myror kan överleva inne i en mikrovågsugn. De har förmågan att kringgå de varma fläckarna och ta sig till de kalla fläckarna tills de värmevågorna har passerat. Myror kan detta. Men inte människor.

En människa som utsätts för mikrovågor får dels blåsor över hela kroppen och dels börjar deras blod koka inuti kroppen.

I det post-apokalyptiska scenariot – där jorden har bombarderats av mikrovågor – skulle såldes människan inte ha en chans att överleva och den nya härskande rasen skulle således bli myrorna.

Men så länge vi inte förutsätter  människans undergång på detta sätt så är mikrovågsugnen precis samma sak som idag – en hjälpreda i hemmet som gör vardagen lite lättare. Dock kan du inte tillaga myror i den – om du hade det i tankarna. Kolla in ny mikrovågsugnwww.microvagsugn.se

Comments are closed.