Bli en Kendama ninja!

Bli en Kendama ninja!

Det japanska spelet Kendama är designat för att hjälpa dig utveckla din uthållighet och koncentrationsförmåga. Spelet, som först var ett omtyckt dryckesspel bland äldre japanska herrar, blev alltmer populärt inom andra kretsar, och nu spelas det av människor i olika åldrar världen över. Målet med spelet är att få bollen, eller taman, att balanseras på olika delar av ken, den stavformade delen som spelaren håller i handen. Det finns tusentals tricks att bemästra, och genom att ständigt öva och finjustera dessa kan spelaren förbättra koordinationen mellan ögat och handen, samt utveckla värdefulla egenskaper som tålamod, och ihärdighet, och öka sin koncentration.

Spelexperten har ett brett utbud av Kendamas för dig som vill pröva på denna sport, och även för dig som redan är en expert Kendamalirare. Kroms Rubber Noia är en omtyckt Kendama tillverkad i europeisk bok. Den finns i XL för dig som har lite större händer, med greppfaktor 4. Taman är snyggt målad med en gummifärg, som gör att det blir enklare att utföra olika balanstrick med den. Sweets F3 Solid Pearls är också en elegant version av den klassiska Kendaman. Ytan på taman är matt och känns inspelad – detta ger den en stötdämpande känsla och hjälper dig att ha bättre koll på balanstricken. Du kan välja den färg som tilltalar dig mest – men var säker på att dessa Kendamas har optimerats för att förenkla träningsprocessen, och göra det både lättare och roligare för dig att lära dig olika tricks.

Du som älskar allt som har med Kendamas att göra kommer även att älska Kroms Cliff John – en lättmonterad hållare för alla dina olika Kendamas. Tillverkad i prima trä och med äkta minimalistisk design, är den perfekt för att uppvisa alla dina Kendamas när du inte använder dem – och få dig att vilja spela så fort du ser dem.

This entry was posted in Uncategorized.

Comments are closed.