Bilförsäkringar, bilförsäkringen

Vi vill alla spara så mycket pengar som det bara går och inte lägga pengar på någon i onödan, det gäller även bilförsäkringar. När det kommer till bilförsäkringar som lönar sig handlar det först och främst om att inte välja en så billig bilförsäkring som möjligt, för det blir ofta dyrt i längden. Att välja en prisvärd halv- eller helförsäkring som täcker betydligt mer än den obligatoriska trafikförsäkringen är en långsiktig försäkring som man ofta sparar mer pengar på. Notera att du aldrig kan spara pengar genom att teckna bilförsäkringen på någon annan än dig själv, inte någon släkting med bättre premier eller den som tidigare ägt din bil. Det är olagligt och kan sluta med att du inte får ut ersättning om något händer.

Se till att jämföra olika bilförsäkringar för att hitta den som passar dig bäst och ta gärna hjälp av någon av de sajter som finns på nätet i jakt på billiga bilförsäkringar. Billigastebilforsäkringen.se är ett exempel på sajt som guidar dig att hitta bilförsäkringen som passar dig bäst, både kostnadsfritt och enkelt.

För att spara mer går det dessutom att sänka premieskatten. Själva skattesatsen går givetvis inte att göra något åt, men du kan jämföra hur stor del av det totala priset på bilförsäkringen som utgörs av bilförsäkringspremien. Ju mindre del av priset som utgörs bilförsäkringen, desto mindre blir premieskatten eftersom den kalkyleras procentuellt utifrån din bilförsäkringspremie. Tycker du att detta verkar krångligt? Red ut begreppen med en opartisk försäkringsrådgivare.  billigaste-bilförsäkringen.se

Comments are closed.