Betala av dina lån snabbt

Att betala räkningar är svårt nog som det är, men du har kanske också ett lån som du måste betala av på. Precis som dina räkningar, kan lån ha avgifter som du inte visste att du hade tills du ser dem på specificeringen. För att underlätta din börda, så bör du betala tillbaka dina lån snabbt och i sin helhet. Här är några tips för hur du betalar ditt lån snabbt.

Runda upp dina betalningar.
Om din månadsamortering ligger på  4800 kronor, runda då upp till 5000 kronor. Det blir som en förskottsbetalning. 200 kronor belastar inte din månadskostnad så mycket, men i det långa loppet sparar du en hel del pengar i räntekostnader. För att bördan av din månadsbetalnings ska bli lite mindre, kan du överväga att göra en varannan-vecka betalning – på detta sätt kan du också betala av flera månaders skulder. Om en varannan-vecka betalning verkar mycket, kan du alltid göra en extra utbetalning, låt oss säga per år eller per sex månader.

Överväg alltid nyfinansiering av ditt lån. Det kan finnas banker och kreditinstitut som erbjuder lägre räntor än de som du kanske fick när du tog ditt lån. Det kan vara så att din kreditvärdighet, när du först tog ditt lån, var ganska dåligt och den bank du då gick till gav dig ett lån baserat på den informationen. Sedan dess har din kreditvärdighet kanske stigit, vilket innebär att du kan få en mycket bättre deal om du tittar runt.

Blev du intresserad av att låna pengar och vill veta var du kan få veta mer om detta. Ett bra ställe, med massor av matnyttig och detaljerad information, är http://www.låna-pengar.at. Du hittar en hel del fakta där som nog kan ge svar på en del frågor.

Comments are closed.