Ända sedan jag började på universitetet, har jag känt mig svag och trött

Ända sedan jag började på universitetet, har jag känt mig svag och trött. Jag tänkte att det var på grund av sömnlösa nätter av examensplugg. Efter en natts sömn, känner jag mig fortfarande dränerad som om jag inte ens har sovit. Det finns också de dagar när jag är grinig utan anledning alls. Sedan började jag gå ner i vikt på grund av det faktum att jag också tappade aptiten.

När jag åkte hem på sommarlov, märkte min mamma också att jag såg mer svag ut än någonsin. Hon började oroa sig. Jag talade om för henne att jag kommer få min vikt tillbaka när jag äter hennes goda, hemlagade mat. Efter några månader av kärleksfull omsorg från min mor, såg jag fortfarande trött och sliten ut. Nu började hon verkligen att oroa sig.

Vi åkte till sjukhuset för att få en läkares bedömning. Han undersökte mig och ställde frågor om min förflutna hälsa och hur jag känner mig nu. Läkaren tog några tester på mig och fick reda på att jag har folsyra anemi. Han förklarade att jag behöver få mer folsyra i mitt system. Han berättade om denna webbplats som kallas folsyra.org där det talas om vikten av folsyra i ens kropp. Den har i stort sett all den information som vi någonsin kommer att behöva om vitamin. En annan bra sak med denna webbplats är att det ger information om hur du köper folsyrakapslar på nätet. Min mamma besökte omedelbart folsyra.org och köpte en hel del.

Efter ett visst antal dagar med vitaminer, kände jag mig mycket bättre. Folsyra fungerade verkligen och webbplatsen hjälpte verkligen. Om du känner någon som har samma symptom som jag brukade ha, varför inte informera dem om folsyra genom folsyra.org. Kanske med bara ett klick på webbplatsen, kan du ändra någons liv.

Comments are closed.