ServiceFinder är företaget som ser till att affärer blir gjorda

ServiceFinder är företaget som ser till att affärer blir gjorda. Som tjänsteförmedlingsföretag arbetar ServiceFinder med att para ihop företag och kunder. Genom att anlita ServiceFinder sparar man tid. Är du privatperson? Besök företagets hemsida – servicefinder.se – och botanisera bland de olika tjänsteföretag som är anslutna. Därefter är det dags att fylla i en intresseanmälan.

Du kommer sedan att bli kontaktad av upp till fem företag, som arbetar inom den aktuella branschen. Och svar får du snabbt, ofta inom ett dygn. Kom också ihåg att detta är helt gratis för dig som privatperson, och den intresseanmälan du gör är inte på något sätt bindande.
Är du företagare? Efter en inledande kontakt med ServiceFinder så är det läge att fylla i sin Företagspresentation. När detta steg är avklarat så är det hög tid att börja köpa kontaktuppgifter till nya kunder.

Som företagare kan du också få mycket hjälp av ServiceFinder för att bli mer synlig. Bland annat kan ServiceFinder ordna så att du får en hemsida på plats, ifall ditt företag inte skulle ha det. Livet som företagare blir helt enkelt lite enklare om man är ansluten till ServiceFinder.

Att använda dig av ServiceFinder är alltid tryggt. Företagen som är anslutna har kontrollerats så att de verkligen har en F-skattsedel och att de inte ligger i konkurs. Innan du som konsument tecknar ett avtal med ett företag på ServiceFinder bör du dock kontrollera så att det beställda arbetet faller under ROT/RUT-avdraget.

Är du intresserad av att veta mer om vad ServiceFinder kan erbjuda dig? Gå in på servicefinder.se och läs mer. Om du skulle vilja komma i direkt kontakt med ServiceFinder når du företaget på telefonnummer 08-653 00 00.