De bästa läsplattorna på marknaden.

Amazon Kindle är idag en av de bästa läsplattorna på marknaden. Denna enhet finns i flera olika modeller för att passa just dina läskrav. Kindle fungerar internationellt och har en skärm som är särskilt anpassad för läsning.

Sony Reader Daily Edition är också en väldesignad läsplatta med en något större skärm.
Apple iPad är en surfplatta med design i världsklass, som också fungerar som en utmärkt läsplatta.
Barnes and Noble Nook är skapad med samma funktioner som Kindle. Men Nook kan arbeta
med flera olika e-bokformat, och företaget erbjuder en egen webbutik med mycket att välja på. E-pappersskärmen är dessutom mycket skonsam för ögat.

Amazon Kindle DX erbjuder flera olika läsmaterial och -alternativ.

Alla dessa märken hittar du online hos www.läsplattor.eu. Inte nog med att du hittar märkena här, du kan även läsa artiklar om dem och om läsplattor i allmänhet – samt göra jämförelser mellan priser, prestanda och flera andra parametrar som du vill ha koll på när du ska till att köpa en läsplatta. Ta dig din tid och undersök vad som finns på marknaden innan du gör ditt slutgiltiga beslut. Ju mer du vet, ju mer du har undersökt, ju bättre beslut kan du ta. Läs mer här

Den nya eran av de starka

I en post-apokalyptisk värld där allt hopp och liv har gått åt skogen finns det en segerrik grupp av överlevande som gräver sig upp ur jorden efter att ha gömt sig i rädsla och väntat på att dagarna  av mörker ska ta slut. Dessa modiga hjältar visste vad som komma skulle, de visste att framtiden låg i deras händer. Myrorna.

Forskare har nämligen upptäckt att myror kan överleva inne i en mikrovågsugn. De har förmågan att kringgå de varma fläckarna och ta sig till de kalla fläckarna tills de värmevågorna har passerat. Myror kan detta. Men inte människor.

En människa som utsätts för mikrovågor får dels blåsor över hela kroppen och dels börjar deras blod koka inuti kroppen.

I det post-apokalyptiska scenariot – där jorden har bombarderats av mikrovågor – skulle såldes människan inte ha en chans att överleva och den nya härskande rasen skulle således bli myrorna.

Men så länge vi inte förutsätter  människans undergång på detta sätt så är mikrovågsugnen precis samma sak som idag – en hjälpreda i hemmet som gör vardagen lite lättare. Dock kan du inte tillaga myror i den – om du hade det i tankarna. Kolla in ny mikrovågsugnwww.microvagsugn.se

Ända sedan jag började på universitetet, har jag känt mig svag och trött

Ända sedan jag började på universitetet, har jag känt mig svag och trött. Jag tänkte att det var på grund av sömnlösa nätter av examensplugg. Efter en natts sömn, känner jag mig fortfarande dränerad som om jag inte ens har sovit. Det finns också de dagar när jag är grinig utan anledning alls. Sedan började jag gå ner i vikt på grund av det faktum att jag också tappade aptiten.

När jag åkte hem på sommarlov, märkte min mamma också att jag såg mer svag ut än någonsin. Hon började oroa sig. Jag talade om för henne att jag kommer få min vikt tillbaka när jag äter hennes goda, hemlagade mat. Efter några månader av kärleksfull omsorg från min mor, såg jag fortfarande trött och sliten ut. Nu började hon verkligen att oroa sig.

Vi åkte till sjukhuset för att få en läkares bedömning. Han undersökte mig och ställde frågor om min förflutna hälsa och hur jag känner mig nu. Läkaren tog några tester på mig och fick reda på att jag har folsyra anemi. Han förklarade att jag behöver få mer folsyra i mitt system. Han berättade om denna webbplats som kallas folsyra.org där det talas om vikten av folsyra i ens kropp. Den har i stort sett all den information som vi någonsin kommer att behöva om vitamin. En annan bra sak med denna webbplats är att det ger information om hur du köper folsyrakapslar på nätet. Min mamma besökte omedelbart folsyra.org och köpte en hel del.

Efter ett visst antal dagar med vitaminer, kände jag mig mycket bättre. Folsyra fungerade verkligen och webbplatsen hjälpte verkligen. Om du känner någon som har samma symptom som jag brukade ha, varför inte informera dem om folsyra genom folsyra.org. Kanske med bara ett klick på webbplatsen, kan du ändra någons liv.