Ibland bär det emot att ta tag i viktiga privatekonomiska ärenden

Ibland bär det emot att ta tag i viktiga privatekonomiska ärenden. Alltför många har inte tid eller ork att sätta sig in i villkoren i de avtal (lån, försäkringar, placeringar med mera) som de tecknar. I förlängningen kan det skapa stora problem. Den som inte har ett fullgott försäkringsskydd den dagen olyckan knackar på dörren kan få det väldigt jobbigt. Detsamma gäller om du slarvar med dit pensionssparande. Tjänstepensionen täcker tyvärr inte speciellt mycket. Privat sparande är därför nödvändigt för de allra flesta av oss om vi vill behålla den levnadsstandard vi vant oss vid. Om du vill ha hjälp att bygga en solid privatekonomi, vänd dig i så fall till Allra. På vår hemsida, allra.nu, hittar du mer information om vår organisation, vår värdegrund och våra lösningar. Hos oss är du alltid välkommen att höra av dig och diskutera din ekonomi. Du når oss per telefon, 08-535 25 400, eller via e-post, kundtjanst@allra.se. Vi finns tillgängliga alla vardagar från klockan 09:00 till 17:00 (e-post kan du naturligtvis skicka när det passar – vi svarar så snabbt vi kan).

Allra är en framgångssaga. Sedan starten 2008 (då hette vi Svensk Fondservice) har vi anlitats av mer än 110 000 kunder och idag förvaltar vi ett kapital som uppgår till runt 10 miljarder kronor. Det är ingen dålig utveckling för ett företag som för några år sedan endast existerade som affärsplan. Allras motto är ”livet på tillväxt” och det är just vad vi erbjuder våra kunder. Tillsamman skapar vi en ekonomiskt trygg framtid för dig och din familj! Läs mer på www.allrafinans.com

En olycka inträffar så lätt. Försäkra dig

En olycka inträffar så lätt. Vem som helst kan drabbas av plötslig sjukdom, vem som helst kan förlora jobbet. Klarar ditt hushåll ett större inkomstbortfall? Klarar ni vardagens utgifter? Med Allra Betalskydd kan du få ersättning på upp till 8 000 kronor extra i månaden. Läs mer om Betalskydd på vår hemsida – surfa in på www.allra-försäkringar.se. Här hittar du även information om vår livförsäkring, tandvårdsförsäkring samt Kritisk sjukdom (om du tecknar denna har du rätt till ersättning om du drabbas av cancer, stroke, hjärtinfarkt, multipel skleros eller njursjukdom). Allra är ett ungt och dynamiskt företag som erbjuder ett vitt utbud av privatekonomiska tjänster. Förutom försäkringar handhar vi även pensioner, lån och kapitalplaceringar. Många tycker att den här typen av ärenden är både komplicerade och tråkiga. Med Allras hjälp blir det svårbegripliga enkelt. Hos oss är det raka besked som gäller. Hos Allra vet du som kund vad du får. Välkommen in till www.allra.se och läs mer om vår organisation, våra tjänster och våra visioner.

På vår hemsida, allraförsäkring.com, hittar du inte endast detaljerad information om våra tjänster utan även ett flertal lättanvända verktyg som hjälper dig att analysera dina ekonomiska förutsättningar och möjligheter. Hör gärna av dig om du vill prata privatekonomi med någon av våra kunniga medarbetare. Vi har idag kontor i centrala Stockholm och Gävle. Du är alltid välkommen att kontakta oss. Ring 08-535 25 400 eller skriv till kundtjanst@allra.se. Vi finns tillgängliga alla vardagar mellan klockan 09:00 och 17:00. För en tryggare framtid, vänd dig till Allra!

Sagan om kontoret som städade sig själv

Det var en gång ett kontor – precis som det som du kanske jobbar i – som varje kväll var så, så stökigt. Det stod odiskade kaffekoppar överallt och papperskorgarna var överfulla. Människorna som jobbade på kontoret var så trötta efter varje arbetsdag att de helt enkelt inte orkade ta hand om det också, så de bara lämnade röran.

När den sista anställde gått för dagen, släckt och låst kontoret då började magin ske. Ett blått skimmer sänkte sig över lokalen och magin tog sin början. Kaffekopparna svävade upp i luften och seglade bort till pentryt, där de fick armar och ben – händer och fötter. De tog fram diskmedel och diskborste och diskade sig själva med stor elegans. Papperskorgarna fick ben och gick i samlade trupp bort till den stora svarta säcken som klivit in genom ytterdörren. En efter en tömde de sig ner i den svarta säcken och gick sedan i parad tillbaks till sina platser. På liknande sätt städade detta kontor sig själv, varje natt – till de anställdas lycka och belåtenhet när de sedan kom om morgonen.

En nästan sann saga. Logga in på www.kontorsstädning.org så kan sagan bli sann.