Hushållsnära tjänster, exempelvis städhjälp

Om man tänker sig att en person arbetar minst 40 timmar per vecka och sover ungefär lika mycket, då finns inte så mycket tid kvar till att pressa in både sociala bitar och vardagsbestyr. Detta är ett dilemma som gjort att många idag vänder sig till något av de företag som erbjuder hushållsnära tjänster, exempelvis städhjälp och/eller hjälp med tvätt och strykning. Detta till en skattereducerad kostnad.

Flertalet av de tillfrågade kunderna säger sig vara väldigt nöjda med tjänsterna och med den skillnad som blivit i vardagen sedan man fått avlastning med allt som ett normalt hushåll kräver.

Ordet “livskvalitet” återkommer med jämna mellanrum.

“Vi försöker leverera städning till flesta i stockholm“, säger Peter Svanborg, VD för Hjälp Hemma, ett av de ovannämnda leverantörerna av hushållsnära tjänster. “De olika paket som erbjuds gör att i stort varje familj eler ensamstående privatperson kan hitta en tjänst som passar just deras behov och den situation de befinner sig i. Vare sig det endast handlar om städning eller en kombination av olika tjänster. “Det ska finnas någonting för alla”, säger Peter. “Vare sig man lever i en storfamilj eller är en ensamstående kille eller tjej i storstan så ska man kunna ta hjälp av tjänsterna”.

“Det känns väldigt kul när man får respons från nöjda kunder”, säger Peter. “De rapporterar ofta att vår städtjänst är en väsentlig del av deras tillvaro och att avlastningen gör stor skillnad. En sådan respons kan förgylla en hel dag för alla oss här på kontoret”, fortsätter han.

“Vi lägger ju mycket energi och resurser på att finslipa våra tjänster. Att då få bevis på att man träffat rätt, det är en häftig känsla.”

Hjälp Hemma har vuxit stadigt sedan starten och har nu cirka 120 anställda, vilket gör att man tillhör de allra största aktörerna på det här området. Läs mer på Hjalphemma.se

 

Behöver ditt företag eller din förening hjälp för att genomföra större strukturella förändringa

Behöver ditt företag eller din förening hjälp för att genomföra större strukturella förändringar? Då ska du vända dig till konsultföretaget HRM Solutions. Vi har under många givit HR stöd till organisationer vis fusioner, förvärv, nerskärningar och avyttringar. Tidigare kunder inkluderar både stora och mindre organisationer, svenska som internationella. Vi du veta mer om oss, vår vision och våra tjänster? Surfa i så fall in på vår hemsida,  http://hrmsolutions.se.. Du kan också prata direkt med någon av våra representanter. Vårt telefonnummer är +46 722 216 750 och e-postadressen info@hrmsolutions.se. I vårt arbete betonar vi alltid professionalism och ett pragmatiskt förhållningssätt.

Våra medarbetare sitter på en bred kompetens från ett flertal branscher och har en mångårig erfarenhet av HR arbete. Tillsammans med våra klienter har vi både byggt upp HR funktioner från grunden och vidareutvecklat existerande strukturer. Ulrika Wahllöf, senior konsult hos HRM Solutions, har arbetat i med HR i ledande positioner sedan 1988 och har en bred generalistkompetens. Hennes resumé omfattar arbete i en mängd sektorer – till exempel IT, finans, turism och service. Ulrika har under åren haft chefsbefattningar med övergripande ansvar, både på operativ och på strategisk nivå. Några av hennes klienter är TradeDoubler, NasdaqOMX, Actio, Microsoft och Svenska Turistföreningen.
Under omstruktureringsfaser är det ofta en fördel att hyra in extern HR expertis. Hos HRM Solutions kan du bland annat hyra en tillfällig HR chef som hjälper till att etablera eller strömlinjeforma er HR funktion. Kontakta oss om du är intresserad av HR Interim Management, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig och din organisation.