Möbler på nätet

Vi på Furniturebox säljer möbler av stor kvalité. Vi satsar helhjärtat på möbler som ska spegla dina behov. För oss är det viktigt att kunna ge dig möjligheten med fri frakt och fri retur om så möbeln behöver komma tillbaka till oss. Du får alltid öppet köp på din möbel eftersom ibland behöver man tänka mer än en gång för veta att man hittat rätt. Furniturebox ger dig alltså möjligheten att få mer än en chans. Vi har även en del möbler i vårt showroom i Stockholm och ser till att ta emot dina önskemål om du så vill se en möbel innan köp.

I vårt showroom kan du sitta, känna och dofta på möblerna och diskutera om dess mått och annat du undrar. Möblerna är både slitstarka, tåliga, snygga, fina, praktiska, läckra och vackra att se på och använda sig av. Variationen är stor beroende på vilken möbel du söker och till vilket ändamål. Kanske vill du skapa en mysig läshörna och letar efter fåtöljer? Kanske är du ute efter den perfekta soffan med de specifika ränderna? Vi har ett stort utbud på tygprover som du kan se på hemsidan eller få hemskickad för att möbeln ska kännas mer personlig. Så du får lov att vara noggrann, petig och ställa krav eftersom det är de vi vill se hos en kund. Våra möbler fungerar både för utomhus och inomhus. Möblerna är gjorda i en mängd olika material så de ska tåla olik klimat och slitage. Möbler för inomhus är oftast lackerade, oljade och betsade. Utomhus möblerna är oftast gjorda i material som rotting,trä och aluminium. Så kika runt på Furniturebox sängar och finn just den möbel du behöver för det rummet du specifikt behöver det till. Läs mer om kontinental sängar på www.furniturebox.se

Vi hjälper dig med ditt lån

Fyll i en låneansökan på vår hemsida låneansökan och vi hjälper dig med ditt lån

På vår hemsida kan du snabbt och enkelt fylla i en låneansökan för olika sorters lån. Du behöver inte gå till din bank och boka en tid utan du fyller helt enkelt i ansökan framför datorn. Vi hjälper dig alltså inte bara med att spara pengar utan även tid och vår tjänst är helt kostnadsfri.

Det finns vissa grundkrav som du som vill låna pengar måste uppfylla när du fyller i vår låneansökan: du måsta vara 18 år eller äldre, ha fast inkomst och en bostad i Sverige, du får inte ha skuldsaldo och du måste godkänna en sedvanlig kreditprövning. Det är bara tre sorters uppgifter du måste fylla i. Till att börja med behöver vi information om själva lånet, närmare bestämd den exakta summan du vill låna och vilken återbetalningstid du väljer för att amortera lånet. Den lägsta summan du kan låna är 2000 kronor och den högsta är 350 000 kronor.

Återbetalningsfristen kan vara upp till 12 år lång. Sedan behöver vi även dina personuppgifter samt uppgifter om din inkomst per månad före skatt och din anställningsform. Vi måste också veta om du ska söka lånet tillsammans med en medsökande eller inte för det förbättrar dina chanser att få lånet beviljat. Finns det en medsökande så måste du även fylla i hans eller hennes personuppgifter. Du som huvudsökande delar då betalningsansvaret med din medsökande. Sista steget i låneansökan är att kryssa i lite allmän information och sedan är det bara att skicka din förfrågan genom att klicka på den orangefärgade ”Ansök nu” knappen, som befinner sig nästan längst ner på sidan. Genom att klicka på denna knapp skickar du din låneansökan till oss.  Ansök om lån på www.låneansökan.se

Niklas Adalberth, som var med som grundade i Klarna

Klarnas innovativa betalningssystem har gjort e-handeln både enklare och tryggare. Niklas Adalberth, som var med och grundade företaget, verkar idag som styrelsemedlem och vice koncernchef. ”Om man ska lyckas bli någonting så måste man fokusera”, säger Niklas i en intervju med The Scholar. ”Det fungerar inte att ha delat fokus, det är en lärdom jag gärna sprider vidare”.

Niklas var redan i unga år en driven entreprenör. Under uppväxten i Uppsala var han med och drog igång radiokanalen Radio Excellent. Under gymnasiet—Niklas gick naturvetenskaplig linje vid Lundellska skolan och spenderade ett år som utbytesstudent i Connecticut, USA—drev han eget företag. AdalIT tillhandahöll konsulttjänster inom webbproduktion och grafisk design.

Klarna (som först hette Kreditor) sprang ur ett studentprojekt som Niklas arbetade på tillsammans med Sebastian Siemiatkowski och Victor Jacobsson. För detta erhöll de 2005 Handelshögskolans utmärkelse för entreprenörskap. Företaget uppvisade lönsamhet redan efter sex månader och har sedan dess fortsatt växa.

Under 2007 anslöt sig den tusende e-butiken till Klarnas betalningssystem och Investment AB Öresund gick in som delägare. Under kommande år etablerade sig företaget i de nordiska länder och sedan 2010 finns det även i Tyskland och Nederländerna. Sedan 2012 finns Klarna även i Österrike. Och planer finns redan för en fortsatt expansion.

Källor: niklasadalberth.se & niklasadalberth.com
niklas-adalberth.comniklas-adalberth.se

http://tellseries.com/niklas-adalberth-klarna/

http://digitalmedia.strategyeye.com/2013/01/17/interview_klarna_ceo_niklas_adalberth_talks_online_payments_/
http://www.crunchbase.com/person/niklas-adalberth
http://se.linkedin.com/in/niklasadalberth